Geen producten (0)

Puppy veiligheidsbandjes

Puppy veiligheidsbandjes

De puppy veiligheidsbandjes zijn weer terug!
Enige tijd geleden had ik aangegeven te zullen stoppen met de veiligheidsbandjes vanwege een aanpassing in de sluitingen van mijn leverancier. Hier heb ik vele reacties van klanten op gekregen en regelmatig werd ik gevraagd of ik toch nog bandjes kon maken. Dit heb ik gedaan met de nieuwe sluitingen en eigenlijk zijn de reacties heel positief! Vele fokkers geven aan dat ze het wel prettig vinden dat de sluiting wat stroever zijn zeker omdat ze na verloop van tijd vaak wel wat losser worden. Dus de veiligheidsbandjes zijn weer terug in de webshop met Zebra, Polkadot en Swirl in maat L op voorraad en maat S op bestelling. Daarnaast heb ik een tekst toegevoegd dat in principe alle setjes ook als veiliheidsbandjes gemaakt kunnen worden maar dit is uitsluitend via het contactformulier of via een bericht op Facebook te bestellen. 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren