Geen producten (0)

Veiligheidsbandjes

Helaas heb ik moeten besluiten om voorlopig te stoppen met de veiligheidsbandjes.
Enige tijd geleden heeft mijn vaste leverancier het ontwerp van de sluitingen aangepast waardoor ik ze veel te strak vind. Het gevolg hiervan was dat ik elke sluiting zelf moest bewerken om zo de gewenste soepelheid te verkrijgen. Dit is een tijdrovend klusje en bovendien is het erg lastig om de kwaliteit constant hetzelfde te houden. Tot op heden heb ik nog geen nieuwe leverancier gevonden maar uiteraard blijf ik zoeken. Voor de setjes die nu nog op voorraad zijn geldt op=op. Uiteraard worden alle reeds gedane bestellingen nog afgehandeld maar er kunnen geen nieuwe bestellingen meer gedaan worden. 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.